Byxor

CYKELBYXOR

Cykla både bekvämt och längre sträckor i ett par välgjorda cykelbyxor. På Merida finns flera olika modeller att välja bland. Ett par riktigt bra och välsittande cykelbyxor har flera fördelar, bland annat minskar de luftmotståndet när du susar fram, samtidigt som de förhindrar skavsår och ömma muskler. Vi har cykelbyxor för både dam och herr i olika modeller. Här finns cykelbyxor med långa ben för kyligare dagar, korta cykelbyxor som slutar strax under knät eller de som slutar mitt på vaden. Gillar du att cykla utomhus oavsett väder kan det vara smart att ha ett par byxor för varje tillfälle. Det är extra skönt att cykla i vindtäta cykelbyxor när det är kyligt, för att slippa få stela och ömma ben.

Välj rätt modell

Hos oss kan du hitta cykelbyxor med eller utan hängslen. Cykelbyxor med hängslen kallas för bibs. Nackdelen med bibs är att de kräver en del av- och påtagande när du behöver uträtta behov. Vill du snabbt få av dig cykelbyxorna rekommenderar vi dem utan hängslen. Fördelen med bibs är att de sitter väldigt bra på kroppen när du cyklar. Är det kallt ute är en bra idé att sätta på dig ett par tunna överdragsbyxor ovanpå cykelbyxorna, lager på lager håller dig varm men tillåter samtidigt kroppen att andas.

Smarta funktioner

Cykelbyxorna från Northwave har smarta funktioner, exempelvis reflexelement så att du syns bra i mörkret. Flera modeller är även vindtäta och producerade i funktionella material för högsta komfort. Northwave har en gedigen historia sedan 1990-talet och är en favorit bland cykelentusiaster. Investera i ett par ordentliga cykelbyxor anpassade efter dina behov och du kommer aldrig vilja kliva av cykeln!

Stigande ordning

Visar 1-24 av totalt 44

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2

Stigande ordning

Visar 1-24 av totalt 44

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2