Menu

Långloppscupen har startat!

Hej!

Då var långloppscupen igång. Tyvärr så kunde inte jag vara med men det var många förväntningsfulla cyklister som äntligen fick göra premiär. Själv så blir premiären i Falun på Långa Lugnet, som definitivt är långt men inte så lugnt…

Jag kommer att spendera en vecka i Usa med jobbet så det kommer att bli en annorlunda uppladdning för mig. Men jag får väl lita på att man kan ”vila sig i form”

Jag var ute på ett pass i Lördags och fick trevligt sällskap av 3 st älgar. Det är en av många fördelar med att cykla. Man kommer nära naturen. Jag har aldrig sett så många djur som nu när jag börjat cykla. Det är fortfarande mäktigt att bli utstirrad av en Älg som undrar vad du är för något och vad du gör där?

Skogens konung

Skogens konung

Det börjar också komma fram lite stigar hemmavid, äntligen. Det är fortfarande blött, eländigt och jäkligt kallt. Men det har iaf inte snöat i helgen! Det är ju alltid något..

Nu hoppas jag att uppladdningen går bra för er och att jag hittar en vettig träningscykel i Usa så att jag inte tappar allt. Lycka till med träningen.

Hittade lite stig

Hittade lite stig

Mail: conny.bjornehall@gmail.com

Twitter: @connybjornehall

Instagram: cbjorneh

Conny Björnehall

Team Merida Sverige

Webshop