Menu

Hej!

Då var det fredag igen! Tyvärr så har jag blivit väldigt förkyld så det känns inte alls bra. Det kommer nog inte att bli någon träning alls under resten av helgen. Men jag har ändå tänkt äta massor av glass. Är man sjuk så får man äta glass. Det är sedan gammalt.

Ni skall nu få träffa några från vårt Team. Alla deltagarna kommer att få presentera sig själva med lite text och bild men först skall ni få namnen på dom som är med 2017.

Sebastian Eriksson, Agnethe Bergsaker, Simone Eriksson, Veronica Johansson, Torbjörn Lööf, Henrik Giaretta, Anders Wall, Helena Linefur, Mattias Israelsson, Annelie Lek Göthberg, Magnus Ahl, Andreas Westman, Noor Odenheim, Magnus Soovik, Niclas Lauren, Mattias Bertilsson, Mattias Lind, Andreas Järpmyr, Robert Otterstål, Henrik Ottosson, Maria Modig.

Det känns väldigt roligt och alla i Teamet är peppade. Extra roligt är att vi detta år har ännu fler tjejer med i laget. Heja!

Torbjörn Lööf

Torbjörn är en pånyttfödd tränings och cykel intresserad kille som bor med sin familj i Göteborg. Han är VD och delägare i ett konsultföretag inom fordonsindustrin. Förutom cykel passionen har han återfallit till sitt gamla motorcykel intresse och ses ofta putsa på sin Harley Davidson. Hans stora passion för friskvård och träning har smittad av sig på hans företaget där en ”hälsoresa” startade nyligen. Kombinationen av tester, coaching & varierande team aktiviteter har varit mycket uppskattat av kollegorna och blivit en integrerad del av företagskulturen.

Torbjörn

Niclas Lauren
Niclas Lauren, 39 år ifrån Nykvarn. Jobbar som kvalitetschef på Scanias fabrik för tillverkning av växellådor och axlar. Gift och har två pojkar på 6 resp 9 år.
Har ett förflutet inom enduro/motocross där jag tävlat aktivt under många år. Pga diverse skador har jag nu lagt mc-handskarna på hyllan och börjat satsa på mtb då det funkar perfekt trots diverse slitna kroppsdelar. Dom som känner mig brukar beskriva mig som en positiv, envis tävlingsmänniska. Älskar att pressa mig och se hur mycket jag klarar av oavsett uppgift.
Hade redan innan denna möjlighet att få vara med i detta team som målsättning att se hur bra jag kan bli inom mtb med seriös träning och tjockt pannben.
Kommer i år att köra några tävlingar i långloppscupen men även prova att köra en del XCO tävlingar.
Nu kör vi! Head down, full power!!!!
Niclas

Niclas

Henrik Giaretta
Jag heter Henrik Giaretta och bor i Köping. Min stora hobby och passion är cykling i alla dess former men mitt stora fokus ligger främst på MTB där jag också tävlar en del. Mitt cykelintresse startade för drygt 20 år sedan och har sen dess vuxit. MTB har alltid varit mitt förstahandsval men jag cyklar även en hel del landsväg sedan flera år tillbaka. För ett par år sedan kompletterade jag även cykelförrådet med min första cykelcross.
Ambitionen med min cykling är först och främst att ha kul. Men jag älskar tävlingsmomentet, att få testa mig själv, få köra alla dessa roliga banor och uppleva atmosfären på tävlingarna. Det ger mig också den där sporren att träna hårdare och att hela tiden vilja utvecklas som cyklist.
Jag satsar i första hand på de olika långloppen som körs varje år och min ambition är att någon gång köra samtliga deltävlingar i Långloppscupen. En cykeldröm är att testa något av de långa etapploppen som t ex Sella Ronda Hero, Trans Alp eller Cape Epic.
Henrik

Henrik

 

Så nu har ni fått träffa några från Teamet. Fortsättning följer. Glöm nu inte bort att du kan träffa oss och cykla med oss på Sweden Bike Expo! Missa inte det!
Trevlig helg!

Mail: conny.bjornehall@gmail.com

Twitter: @connybjornehall

Instagram: cbjorneh

Conny Björnehall

Team Merida Sverige

Webshop