Menu

Sweden Bike Expo och fler Teamcyklister!

Hej!

Då var det dags för Sweden Bike Expo! Stockholms största cykelmässa. Vi kommer dessutom att guida ett helt gäng cyklister runt i skogarna i närheten av mässan. Följ med du också, kl 10:00 kör vi från mässan!

Välkomna!

Välkomna!

Nu skall ni får träffa fler av våra Teamcyklister.

Simone Eriksson

Simone heter jag, 23 år gammal. Jag bor i Stockholm sen 1,5 år tillbaka och jobbar på Stadium där jag är specialiserad på cykel och skidor.

Jag började cykla då jag gjorde en klassiker 2013, men föll egentligen inte för cyklingen på allvar förrän jag köpte min första heldämpade mtb för ett par år sen. Har flera års skadehistorik med en höft som spökat och har nyligen opererats för att bli kvitt smärtan. Målet den här säsongen är därför egentligen att jobba mig tillbaka, komma ut o tävla lite och förhoppningsvis slita lite i medvind nu. Har Cykelvasan, Lida24h och Ironman Kalmar som största mål det här året, och utöver det är tanken att köra så stor del av långloppscupen som möjligt.
Simone

Simone

Annelie Lek Göthberg

Jag heter Annelie Lek Göthberg är snart 48 år och jobbar som strategisk inköpare på ABB . Jag bor i Ludvika och är gift med Henrik och har 3 söner som är 14,20 och 22 år.

Började att cykla MTB för 5 år sedan. Efter att ha stått som åskådare och hejat i alla år på Finnmarksturen så bestämde jag mig för att prova själv och tyckte det var jätteskoj. Jag har kört varje år sedan dess och även provat Cykelvasan öppet spår och riktiga Cykelvasan förra året. Har även kört några andra lopp i långloppscupen. Åker även skidor på vintern och körde mitt 6:e Vasalopp/Öppet spår förra söndagen. Både skidåkning och MTB är mitt sätt att tanka energi. Finns inget bättre än att ge sig ut på en träningsrunda i skogen efter en tuff dag på jobbet.

Ser verkligen fram emot att vara med i teamet och lära mig mer om MTB och att jag förhoppningsvis kan inspirera andra tjejer i min ålder att prova denna fantastiska sport.

Annelie

Annelie

Mattias Israelsson

Tjenixen Mattias heter jag. Bor i Skåne utanför Lund med min Fru Caroline o två Döttrar 12 och 15 år
Jobbar och driver Södervidinge Service AB med Caroline.
Jag började min träningsresa 2012 då jag efter slutat snusa tyckte magen växt lite väl mycket i färdriktningen. Precis som många andra som väger för mycket för sitt eget bästa drog jag på mig ett “ löpar knä “ så det blev stopp i träningen. Plockade då fram en gammal Mtb som stått oanvänd i ett par år och fastnade på så sätt i cyklandet. 2012 startade jag cykelvasan för första gången o blev taggad att försöka prestera mer.
Inför vasan 2013 köptes en ordentlig cykel o träningen va igång på lite mer seriös nivå. Körde Vasan 2013 på 3.17 min om jag minns rätt kom ca 70 plats i motionsklass. Detta tagga igång tävlingsdjävulen i mig på allvar, så i bilen hem från vasan 2013 beslutade jag mig för att 2014 ska jag vara först i motionsklass. Tränade otroligt mycket o hade säkert kunna klara mitt mål men hade då även skaffat licens och tävlat lite andra tävlingar så det blev inte fler Motionslopp för mig. Vasan 2014 gick dessutom inte så bra två punkteringar och en sönderkörd fälg  gjorde att resultate blev därefter. Vasan 2015 stod jag i första led i Tävlingsklass med min Första Merida, en Big Nine CF Team Laddad till tusen nu skulle det köras. Tyvärr va jag med i klungan som bland annat Jenny Rissveds cyklade i, som lyckades köra fel då det saknades funktionärer i en delning. Så det blev rätt kasst det osså. Vasan 2016 hade jag egentligen inte tänkt köra då jag kört samtliga tävlingar i Långloppscupen o va rätt sliten av alla tävlande och resande men suget blev för stort så det blev start ändå. Startade denna gången med min Merida Ninety-Six 9 med inga ambitioner alls. Skulle givetvis köra på allt vad jag orka men inga mål va satta. Givetvis ville jag komma in under 3h. 2h 53 minuter senare rulla jag och Meridan in över Målet i Mora, hade fått ett erbjudande av Petter dagen innan att köra en bit med dem, så vi lastade cykeln och körde tillbaka en bit, för att möta upp grabbarna från Meridakontoret. Körde sen in i mål en gång till med Nicklas o Petter, über roligt hade vi!! Hehe..
Jag har även 2015 och 2016 tävlat i Långloppscupen 2015 blev jag 10a i totalen i H30. 2016 satte jag lite högre press på mig som resulterade i 5 pallplater o en totalseger i H30.

Målet för år 2017, ha roligt, jag går ju upp i Gubbaklassen H40 nu nu blir det hårda pix om pallplatserna 🙂

Mattias

Mattias

Ha en underbar helg och hör av er om ni har några frågor eller funderingar!

 

Mail: conny.bjornehall@gmail.com

Twitter: @connybjornehall

Instagram: cbjorneh

Conny Björnehall

Team Merida Sverige

Webshop