Menu

Toppa tävlingsformen!

Hej!

Då var det äntligen fredag och fredag innebär glass! Men det börjar också närma sig tävlingspremiär för många av oss. Hur ser det ut för dig? Själv så blir premiären nästa helg på GBG Girot MTB. Jag skulle väldigt gärna velat köra Dalslands XC men jag har logistikutmaningar med att deltaga under loppet. Mycket tråkigt eftersom det är ett väldigt roligt lopp.

Bild från loppet i fjol

Bild från loppet i fjol

Här kommer också lite information från vårt team.

Anders

Anders Wall heter jag , 57 år  Snickare, bor i Eslöv där jag har mitt företag, singel, husägare, cyklist, mjölksyranjutare..=)

Tränat så länge jag kan minnas, allt från boll o lagsporter till mer individuella, såsom slalom( vattenskidor), friidrott, (sprinter) 100,200,400 m med blandade framgångar.

Åkt mycket Alpint, balkat underlag o 12m svängradie då mår man som en kung.

Jobbat i VM organisationen under Åre VM 2007, samt ett helt gäng världscup tävlingar, också i Åre.

Började cykla lite smått 2012, ihop med Cykelcity´s Gubbgäng i Lund, Håkan Persson CC ha fostrat mig som lvg cyklist, en hård skola =).

2013 slank det in en Mtb cykel i samlingen o sedan dess har den tagit över mer o mer .

2014 blev det hårdsatsning i svenska Långloppscupen, lyckades med tjockt pannben, Mattias Reck som tränare  o urusel teknik plocka ihop poäng till en total Tredje plats i H 50.

2015 skulle det åkas lite mer lvg var tanken, med Amatör VM som slutmål. Kvalet gick i  DK där också Finalen skulle gå lite senare på året.

Efter 174 km blev jag tyvärr medragen i en rejäl masskrasch på upploppet o stora delar av säsongen spolierades.

Siktet ställdes in på Cykelvasan, ville väldigt gärna komma under tre timmar just där. Lyckades återigen med pannben, Mattias Reck, o en väl trimmad sittposition, komma in på 2,57, vann H 55, o en härlig Revansch på en annars sur säsong.

2016 satsade  jag återigen mot LL cupen , plockade ihop ett gäng 4 platser o slutade just fyra totalt i H50 klassen, inte nöjd!!

I år har jag förmånen att få ha tillgång till ytterligare en av Landets bästa tränare, Fredrik Ericsson och Merida´s Cyklar så jag satsar på LL cupen och naturligtvis är Cykelvasan årets stora mål.

Känns oerhört inspirerande, att få vara en del av Team Merida Cykelvasan,  och jag är stolt över att få representera ett sådant varumärke som trots allt Vasaloppet är i alla dess former .

Ser verkligen framemot att få träffa alla er andra ”Team Mate´s” på kommande tävlingar o läger

Håll er på Hjulen, så ses vi snart i skogen!!  =)

Anders

Anders

Det kommer alltså att vara många av Teamet på plats i Göteborg under fredag-söndag, så passa på att besöka Meridas tält på utställarområdet. Vi ser fram emot att få träffa och prata med er som besökare och cyklister. Ha en underbar helg och en trevlig Valborg!

Mail: conny.bjornehall@gmail.com

Twitter: @connybjornehall

Instagram: cbjorneh

Conny Björnehall

Team Merida Sverige

Webshop