SENASTE INLÄGG
POPULÄRA INLÄGG

Nu är årets Officiella Vasaloppscyklar på lager

Vi har tillsammans med Vasaloppet utvecklat en serie med Vasaloppscyklar – skräddarsydda för vasaloppscyklisten. Modellserien har egen design, differentierad från Meridas övriga sortiment med bland annat en karta över bansträckningen på överröret. Specifikationerna på de olika modellerna är framtagna med tanke på vasaloppscyklistens behov. Samtliga oficiella vasaloppscyklar blir producerade i begränsad upplaga

Fjällturen 2017 får besök av Team Merida Cykelvasan!

Hej! Denna vecka så blev det klart att delar av Teamet kommer att köra Fjällturen. Det är ett av Sveriges vackraste MTB lopp och är även seedningsgrundande för Cykelvasan. Det skall bli spännande att cykla i denna typ av miljö och det kommer garanterat att kännas i...

Premiär x2 för en nybörjare

Hejsan! Vem är det som skriver? Jo, jag heter Elin Engström och är en tjej på 23 år som i år har äran att få vara en del av ”Tema Merida Cykelvasan 2017”. För att göra en lång historia kort så kom jag in i teamet genom Vasaloppet, där jag förra året var...

Välkommen till Vasaloppsbloggen

Här hittar du de bästa tipsen och råden inför Cykelvasan! Följ Conny Björnehall och våra medlemmar i Team Merida Cykelvasan på resan mot det stora målet, Cykelvasan 2017.
Conny Björnehall

Conny Björnehall

Conny Bjornehall ar en idrottsintresserad kille som bor med sin sambo och två barn i Umea. Han jobbar inom mobilitet/digitala kanaler och gillar allt som har med idrott och prylar att gora. Conny har dragit igang Vasaloppsbloggen for att hjälpa motionärer och sig själv att utvecklas inom träning och tävling. Conny har ett forflutet som fotbollsspelare men efter problem med knä och rygg så satsar han nu på MTB. Conny är även Teamchef för Team Merida Cykelvasan.

Välkommen till Merida.se

Vi drivs av ambitionen att hela Sverige ska kunna njuta av en Meridacykel! Merida Sverige arbetar därför ständigt med att utveckla Merida för att kunna erbjuda de bästa cyklarna på marknaden.

Merida Big Nine Vasa Cf Team Race

Big Nine Vasa Team Race är kolfibermodellen i vår cykelserie anpassad för det populära Vasaloppet/Cykelvasan. Modellen har fått stora uppgraderingar för 2016 och är nu ett ännu bättre verktyg för dem som ska igenom den mycket populära Cycelvasan.
Läs mer

Merida Big Nine Vasa Racing

Big Nine Vasa Racing är en är en kompetent cykel för Vasadeltagaren med ambitioner. Stommen är en dubbelreducerad Racelite 6061 TFS-aluminium ram som kombinerar låg vikt och prestanda, samtidigt som fästen för stöd och skärmar integrerats.
Läs mer