Merida Sprinten avgjord

Vi på Merida skapade ett Strava segment på ca 500m mellan Smågan och Mångsbodarna där det var tävling under Öppet Spår och Cykelvasan. Snabbaste tiderna av åkare utanför tävlingsklass belönades med fina priser.

I damklassen blev det Norsk seger genom Agnethe Bergsaker under Cykelvasan och i herrklassen hade Anders Ekh snabbaste tid under Öppet Spår, stilpoäng belönas även för snygg whip efter målgången från Anders. En Merida Big Seven Vasa Comp värd 9999:- är priset i respektive klass.

Övriga vinnare är Sofia Arvidsson och Stefan Eriksson som båda vinner presentkort på Merida Store värt 2500 kr, samt Alicia Petersdotter och Nille Nilsson som vinner startplats till nästa års tävlingar. Stort grattis till alla, ni körde riktigt starkt.

Vi på Merida tacka alla som deltog, över 3000 tider registrerades på sträckan under de 2 loppen, även om alla inte gick för att vara snabbast. Oavsett hastighet var det fantastiskt roligt att se alla glada cyklister i skogen. Vi hoppas återkomma med tävlingen under nästa års Cykelvasa.

Länk till sträckan hittar du här ifall du vill tjuvträna redan nu: Merida Sprinten

TILLBAKA TILL