Träffa oss på Svenska Cykelmässan

Vi kommer att finnas på Svenska Cykelmässan med alla våra nyheter för säsongen 2018! Det kommer även finnas ett mässerbjudande, samt möjlighet att vinna en cykel i vår tävling på mässan.

På lördag kl 09:45 kan du följa med vårt cykelteam på en lugn tur. Samling utanför mässan i Kista och då har du en möjlighet att få följa med på en cykeltur. Tillsammans så cyklar vi på roliga stigar i ca 1,5h och har kul tillsammans. Missa inte detta. Cyklingen är helt gratis, du behöver bara ta med dig cykel, rätt kläder och ett gott humör!

Du kan anmäla dig på denna länk https://www.facebook.com/events/405271069943772/

TILLBAKA TILL

LÄS OCKSÅ

Pinkbike: Behind the scenes - ONE-SIXTY

Our ONE-SIXTY is one of the bikes that has introduced MERIDA to the growing number of enduro and trail riders. The Pinkbike team joined us for a few days at our R&D office in Magstadt, near Stuttgart to have a look behind the scenes and explore the thinking behind our test winning full suspension bike.

Meridastore Magazine

Cyklingens glädje och nytta är svår att överträffa, men det går inte att ta den för självklart. När vädrets makter är emot en, när stress och tidsbrist gör att du väljer bilen (gick det verkligen snabbare?) eller när kroppen inte svarar utan känns orkes- och viljelös.

Olympiamästarinnan Gunn-Rita siktar på vinst i Cykelvasan

I över 20 år har Gunn-Rita Dahle Flesjå tillhört världseliten inom mountainbike, men den norska terrängcykeldrottningen är fortfarande motiverad och sugen på nya framgångar. Efter att världscuplaget Multivan Merida lades ned efter säsongen 2016 har hon jobbat för att säkra en fortsättning på högsta nivån. Tillsammans med den norska Meridadistributören Stians Sport AS är en tvåårig satsning nu inledd. Ett av huvudmålen är vinst i Cykelvasan den 12 augusti 2017.

Officiella Vasaloppscyklar från Merida

Vi har tillsammans med Vasaloppet utvecklat en serie med Vasaloppscyklar - skräddarsydda för vasaloppscyklisten. Modellserien har egen design, differentierad från Meridas övriga sortiment med bland annat en karta över bansträckningen på överröret. Specifikationerna på de olika modellerna är framtagna med tanke på vasaloppscyklistens behov. Samtliga oficiella vasaloppscyklar blir producerade i begränsad upplaga