Nu kan Merida Sverige AB erbjuda personalcyklar till de anställda på just ert företag.

Att kunna erbjuda sina anställda personalcyklar gör inte bara företaget mer attraktivt att arbeta för, det kan även öka produktiviteten då de anställda får dagens välgörande motion till och från arbetet. Sedan skadar det ju inte att sjuktalen går ner och ökade cykeltransporter bidrar till en bättre miljö.

Personalcykel är förmånligt för både den anställde och företaget. Den anställda får möjlighet att dra kostnaden på bruttolönen och det är helt kostnadsneutralt för företaget. Avtalet läggs smidigt upp via ett leasingavtal.

Tre enkla steg så är vi där:

BESLUTA

Företaget beslutar om personalcyklar till de anställda och kontaktar Merida

BESTÄLLA

Företagets anställda går in på Meridastore.se och beställer sin cykel.

HÄMTA

Den anställde hämtar ut cykeln monterad och klar i överenskommen butik

Fördelen med att samarbeta med Merida är

KVALITET

En av världens största tillverkare utav kvalitetscyklar

FINANSIERING

Goda finansieringslösningar för ditt företag

MONTERING

Montering och service via utvald butik

SMIDIG HANTERING

Smidig hantering utav förmånsuträkning och administration

Vill du veta mer om personalcykel

Varumärket Merida

Merida Sverige AB startade upp sin verksamhet i november 2009 med kontor i Göteborg. Varumärket Merida har funnits i Sverige sedan 90-talet men har från 2010 haft en stark tillväxt och är i dag ett av Sveriges snabbast växande cykelmärken. Merida Sverige är ett dotterbolag till koncernen Stians Sport AS i Norge. Stians Sport har varit verksamt i cykelbranschen sedan 1976 och 1987 blev man den första Merida distributören i hela världen. 25 år senare är Merida närmast världsomspännande och märket finns i över 80 länder. Merida Sverige är tillsammans med Stians Sport den största av alla Meridadistributörer med över 100000 sålda cyklar årligen. Cykelfabriken Merida grundades på Taiwan redan 1972 och är idag världens näst största cykeltillverkare, och utmärker sig i branschen då det är ovanligt att ett märke äger och producerar i egna fabriker så som Merida gör.

 

För mer information kontakta oss:
mail: erik@merida.se
Tel: 031-742 85 69

Vi reserverar oss från eventuella feltryck samt uppmanar företag att alltid stämma av uträkningar med sin revisor/skatteverket.