VARUMÄRKEN

Enduro Bearings Logo
E Green
Hutchinson
Ion
Lake 160 80
Merida
Prologo

Våra varumärken omfattar: Merida, E-green, Prologo, Fulcrum, Hutchinson, Hiplok, Motorex och CST. Merida representerar god design, hög kvalitet och den senaste teknologin inom cykel. Merida drivs av Merida Sverige AB med ett stort fokus på att ta fram och arbeta med varor som håller hög kvalitet ur användarens perspektiv.

E-Green tillverkar elcyklar som är anpassade för det tuffa svenska klimatet och ger en bra balans mellan kraft och batteri samtidigt som funktionalitet och prestanda är i toppklass.

Prologo har specialiserat sig på ergonomiskt perfekt utformade sadlar som gör att det är bekvämt att cykla även längre turer. De olika sadelmodellerna för män och kvinnor är speciellt utformade för att minimera risken att sadeln skaver.

Fulcrum hjul skapades ursprungligen för landsvägscykling, men erbjuder nu även off-road hjul och pedaler i kolfiber. Fulcrums framgångsrecept består av att de endast använder ultralätta material som aluminium, kolfiber och polyamid, samtidigt som de lyckats behålla hjulens styrka.

Hutchinson och CST är kända för sina högkvalitativa däck, Kryptonite för sina inbrottsäkra cykellås och Motorex för sina utmärkta smörj-och oljeprodukter.